Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD - 10 Haziran'da Seyir Cafe'de buluşuyoruz!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD - 10 Haziran'da Seyir Cafe'de buluşuyoruz!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 03.06.2008 - 23:25    Mesaj konusu: ANKARA MD - 10 Haziran'da Seyir Cafe'de buluşuyoruz!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi 3 haziranda tekrar oluşmakta olan Ankara MD nin 1. buluşmasını yaptık..ilk buluşmada 3 kişi buluşmuş olsakda bu sayının giderek artacağını umuyoruz..Lütfen gelebilecek durumda olan üyeler katılımlarını esirgemesinler..Buluşmaya katılmak için motorunuzun olması KESİNLİKLE şart değildir..Bu işe gönül vermiş herkese kapımız açıktır..Örneğin bu topic i açan kişi olarak benim bile henüz motorum yok Delirdim

Tarih; 10 Haziran 2008

Buluşmayı yapacağımız yer; Beşevler Seyir Cafe

Saat ; 19.00 itibariyle buluşmaya başlanılacaktır..(Yaklaşık 10 dakka vs gecikmeler olabilir önceden gelip de kimse gelmedi ben gidiyim gibi düşünmeyin sakın Gülümsüyorum )

Beşevler Seyir Cafe NEREDE diyenler için ;

Adres: Bahriye üçok caddesi 15/c
Telefon: (312)212-7400

Eğer illa harita isterim ben kardeşim diyorsanız burdan buyrun Çok gülüyorum ;

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.06.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar buluşma topiğimiz açılmıştır lütfen gelebilecek olan herkesden biraz özveriyle katılımlarını bekliyoruz yine süper bir buluşma olacak Göz kırpıyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇANAKKALE MD / Gazcı team / hayatı sol şeritten tam gaz yaşayan biriyim...

MesajTarih: 03.06.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadibakalım hayırlısı ankara md durmak yok yola devam Bravo

_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.06.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, Sabitledim bundan sonra buluşma topicleri açarken sabit yapalım
Sabreden derviş muradına ermiş misali bugün 3 kişi olursunuz zamanla çogalırsınız bundan emin ol iyi eğlenceler

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, tamam teşekkürler..Ama şu renkli etiketlerde hala ankaranın 3 haziran topic linki duruyor..Onu da düzeltirseniz sevinirim Gülümsüyorum

Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.06.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_ bizde gelelim mi,her ne kadar Konya MD den uzak durun tavsiyeleri alsanızda ara sıra bizide davet edin Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, olur tabikide niye olmasın ki Gülümsüyorum 22 Haziranda ankarada motodrag lar olucak..Bildiğim kadarıyla sizlerde geliceksiniz oraya..Orda tanışabiliriz..

En son _ToLGa_ tarafından 04.06.2008 - 13:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.06.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, bizden 7 kişi yarışıyor,bizde tabiki ordayız Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
saykokan
Üye
Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insallah bende aranıza katılırım o gun. haftasonları zorunlu arazılerımden dolayı camıaya hıc atılamadım ama bu ıyı bır baslangıc olacak galıba. Bravo
Başa dön
saykokan Çevrimdışı saykokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu sefer katılıcaz diyip katılmayanlarıda bekliyoruz
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saykokan umarım gelirsiniz..Yeni yeni kişiler bekliyoruz zaten bizde Gülümsüyorum

Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 05.06.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 05.06.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 05.06.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki bu toplantının amacı ve konusu nedir acaba?

Yani sadece tanışmak ve ileriki arkadaşlıklara zemin oluşturmak mı yoksa ciddi anlamda planlar da var mı?

Sonuç itibarıyla motor kullanmak maddi ve manevi olarak belli bir birikimi gerektiren bir durum(bu birikim olmaksızın ya da bu birikimi oluşturmaya çalışmadan motor kullanmanın nelere mal olduğu açık; sadece başına kötü bir olay gelen kişiye ya da kişilere de değil tabi, motor meraklısı herkese), MD de bir kulüp; katılacak arkadaşlara faydası olabilecek bir toplantı mi?
Çabalarınız için teşekkürler.. Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 saat 14 dakika sonra eklendi:

Ben geçen toplantıya gelmek istedim ama açıkcası aklımdaki bu soruların hepsi havada kaldığı için gelemedim..

Sanırım yaıplandırılmış organizasyonlar daha çekici olur... Bravo
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Psile, Amacımız şuan , tanışmak ve ileriki arkadaşlıklara zemin oluşturup bir oluşum ortaya çıkardığımız zaman ciddi anlamda planlar yapmak..Umarım anlatabilmişimdir..Yapılandırılmış organizasyonların olması için uğraşıyoruz bizde zaten..Hiçbişey durduk yere olmuyor dimi biyerden başlamak lazım Gülümsüyorum

Eğer gelebilcek durumdaysanız bi uğrayın bence..Görüp karar verin..

Son Mesajdan 47 saniye:

Ha bu arada o kadar topic açalım dedik ama bu topic hiçbiyerde duyurulmuyor ? Şu üstteki renkli etiketlerde bile hala 3 haziranın linki duruyor..Biraz daha duyurabilsek daha iyi olurdu sanki..

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye